Yildizparlak Kizlar merhaba ben 24 haftalık hamileyim.bebegimin hareketlerini yeni yeni hissetmeye başladım acaba ne zamandan sonra düzene giriyor ve günde 10 hareket saymak gerekiyor
gulnihal__ Yildizparlak bilmiyorum baskalarininki nasil ama benimki nasil isterse oyle bazen oluyor hic hareket etmez bazen cok hareketli belli degil yani
Canpolat Yildizparlak 29 haftalığım canım düzenli hareket ediyor benimki her saat hissediyorum hareketini genelde uyuyorlar ama uyurken de sıçradıkları için hareket etmiş oluyor sabret düzene girer
esradgn123 Yildizparlak 21+2 deyim kahvaltı yaptıktan bir saat sonra gece uyumadan önce daha hareketli oluyor böyle kısmen bir düzeni var
Verasmommm Yildizparlak uygulamanın bebeğinizin gelişimlerini söylediği kısımları takip edin orası size bu haftadan sonra düzene girer diyor ancak ben unuttum ama 28 haftamdayım saymaya başladım artık hareketlerini
Yildizparlak Cansugamze_ öyle mi benimde ilk gebeliğim hemen hemen her gün hareket olmaz diyorlar ya bende bilmediğim için sormak istiyorum
Cansugamze_ Yildizparlak hiç hareket etmezse sıkıntı kuzum ama 25 26 27 hftalarda daha çok hissediyosun
Yildizparlak Cansugamze_ sabah yatagimds uzanırken hissettim ama bu saate kadar yine hiç hareket olmadı
Soncul Yildizparlak hiç belli olmuyo keyfine göre hareket ediyor ben sabahtan geceye kadar hiç kıpırdamadıgını bilirim