dezgi ikramomm yani ne desem can çekiyor başka birsey ama kesinlikle yenilmemesi gereken gıdalardan birisi. 1 tane yemişsiniz inşallah bir şey olmaz diyerek unutmaya çalışın artık 😑
dezgi ikramomm benim de canim çok sosis salam istedi ama onlara bile cesaret edemedim çiğ balıklar çok riskli ama görüyorum sushi yiyen yabancı bloggerlar var sağlıklı doğuyor bebekleri çok değişik bir konu😂 üzülme dua et birsey olmaz allahin izniyle
Deletedmom52620 ikramomm bende yedim aşırı aşerdiğim normalde olsa da yesek dediğim birşey değildir ama hamilelikte insanın hiç ummadığı birşey canı çekiyor.
ikramomm Deletedmom52620 aynen öyle bir de sürekli önünden geçiyorduk artık dayanamadım ama çok pişman oldum 😔
EzgiOzdmr ikramomm sen Birtane yemişsin, ben 10 haftalıkken falan 10 tane yemiştim 🙊🤦🏼 bidaha yemedim ama bişi olur mu sanmam sürekli yenilen bişi değil çünkü, şimdi 17 haftalığız. 😂
Esra87 EzgiOzdmr hiç birşey olmaz allah bilir ne olup ne olmuceni ben nerden baksan 1 kiloya yakın yemiştim cok şükür rabbime 🤲hiç birşey olmadı 33 haftalığım bu kadar hurafelere inanmayın rabbimin dediği olur.🤲
Deletedmom52620 ikramomm yani insan bir süreden sonra dayanamıyor bende 15 tane yedim sonra tiksindim şuan gözüm aramıyor mesela ama yemeseydim her gün canım isterdi o an yedim geçti
ikramomm Deletedmom52620 aynen öyle doktoruma da yazdım ama daha dönmedi :( son dakikada bir sorun çıkacak diye aklım çıkıyor strese girdim resmen de içimi ferah tutmaya çalışıyorum bir tane yedim diye
Merveofs Ben 2-3 ay önce yedim canım gayet de 10-12 tane falan. Elhamdülillah ne bende ne bebekte su ana kadar bir sıkıntı oluşmadı, çok şükür bebişim çok sağlıklı
Eyluladam15 ikramomm 12 haftamda 2 tabak yedim ben bişey olmadı 🥺 yenmemesi mi gerekiyordu ki şuan 15+5 haftaligim bı sıkıntım yok şükür
ikramomm Eyluladam15 yasak normalde öyle biliyorum :( bende kendimi 36 haftaya kadar tuttum 2 hqgtam kaldı nasıl olsa diye yedim dinsin diye ama çok pişman oldum bir tane yedim birde 😩