selinn35 İkiz gebeligi olup da igne vurulan var mı ? Kaçlık vuruluyorsunus? Benimki tek yumurta ve tek beslenme yeri var. Bebeklere yeter mi tek 4000 lik vuruldugum iğne merak ediyorum. Ecoprin de kullanıyorum bu arada.
Gamze3458 selinn35 merhabalar bende tek yumurta ikizlerine hamileyim tek plasenta ama 2 ayrı aminyotik sulari var 21 haftalığıniz başından beri coraspin kullanıyorum canim
star3star selinn35 tüp bebekle hamile kaldım çift yumura ikizlerine hamileyim.12. haftama kadar hem coraspirin hemde oksapar kullandım.
Sehrbnon122 selinn35 bende 16 haftalık çift yumurta ikizlere hamileyim ama iğne falan kullanmadım o iğneyi de biliyorum göbekten yapılan bi sağ bi sol ben de önlem amaçlı sadece corasprin kan sulandırıcı ilacı kullandım bu hafta doktorum kesti onuda
Gny18 Bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 23 haftalık olduk tetenoz aşısı dışında başka bir iğne vurulmadım daha. Neden vuruluyor ki oksapar?
star3star selinn35 4000 lik kullandım.hiçbir sorun yaşamadım ama iğne yakan bir iğne.karnımın birgün sağına birgün soluna yapıyodum ve son zamanlara doğru artık karnım acıyodı iğne vurulmaktan elim titreye titreye vuruluyodum ama çok şükür bitti şimdi 27. haftamın içindeyiö
selinn35 Gny18 benim daha evvel bebegim karnımda öldü onun üzerine kan alındı bakıldı bu cıktı her hamilelikte iğne vurulmam gerekli yoksa yine kaybederim