Meliyyke Kızlar benim bebek sağda ama karnımın sol tarafında hafif acı ağrı karışımı bir his var. Uzun zamandır var kontrollerde bir şey çıkmadı. Böyle olan var mı?
Mellllllll Meliyyke benim oluyor uzun zamandır ara ara 30 haftalığım, benimde bebeğim sağda ama sol tarafta acı var belirli bi yerde.
Mellllllll Meliyyke benim oluyor uzun zamandır ara ara 30 haftalığım, benimde bebeğim sağda ama sol tarafta acı var belirli bi yerde.
miraninannesii Meliyyke benimde oluyor canim özellik le hareket ederken doktorum sırtının orda olduğunu soylemisdi
Eminecak Meliyyke kaç haftaliksin ? Bende iki üç haftadir ara ara oyle hissediyorum bir gün boyunca giriyor o agri hareket edemiyorum sanki doktoruma sordum baktı bir sey de goremedi.
dezgi Meliyyke canım benim 2 ayda bir 2 gun süren yoğun ağrılarım oluyordu ikinciden sonra anladım ki karnım büyüyor diye bildiğin içim yırtılıyordu anlatamıyorum tuhaf bir ağrıydi sende zayıf misin iç karnın küçük olabilir
Eminecak Meliyyke 15 haftalikken aciyorsa rahmin büyüyor organlarin yer degistiriyor o yuzdendir kaburgalarin sıkışıyordur. İnşallah baska bir nedeni yoktur. Ben 39 haftaligim bebek ayağını falan koyuyordur dediler artık baska da sebep bulamadı doktor zaten.