Sulemrahkuzey Arkadaşlar kafam çok karıştı yardımınıza ihtiyacım var şimdi ben ilk çocuğumu Ekim ayında doğurmuştum ve ana kucağı almıştım havalar ısınana kadar onu kullandım sonra 6-7 aylıkken baston bebek arabası almıştım onunla büyüdü diyebilirim şimdiki doğumum Şubat ayında olacak acaba yine ana kucağı mı kullansam yoksa travel sistem bebek arabası mı alsam ilk oğlumda havalar ısınmaya başladığında tam büyüme vakitleri olduğu için bastonu rahatlıkla kullanmıştım ama şimdi yazın ufak olacak o yüzden ne yapsam bilemedim
gonulcelen Sulemrahkuzey yeni doğandan itibaren kullanılan baston bebek arabaları da mevcut onları tercih edebilirsiniz.
Muhasebeci Sulemrahkuzey ben chicco nun trio sprint modelini aldım internetten bakın isterseniz hem baston hem pusetli kumaşını çıkartıp yıkayabiliyorsun...
Sulemrahkuzey gonulcelen oğlumun baston arabası sapa sağlam duruyor o yüzden baston almayı düşünmüyorum canım ama yine de bi bakarım
gonulcelen Sulemrahkuzey o bastonun içine kalın petler satılıyor öyle birşey de düşünebilirsiniz ztn direk Doğum sonrası dışarıya cok çıkamıyoruz e malum önümüz kış bu biraz daha azalacak yaza da büyür madem ki elinizde var başka ihtiyacınızı alırsınız ☺️
Kivito Anakucağı arabasız olmaz nereye kadar taşıcaksınız elde bi gezmeye gitseniz dışarda işiniz olsa araba şart hem kışın çıkılmaz diye mantık olmaz çok saçma kışın eve yazın gezmek 😊
Sulemrahkuzey Kivito Şubat sonu olacağı içinde önümde pek bi kış olmayacak aslında 2-3 ay soğuk olur en fazla onda da hastane kontrolleri kırkı çıktı derken vakit geçer sanırım ☺️ Önerebileceğiz travel sistem var mı acaba
Kivito Sulemrahkuzey ben bebek arabası ve anakucağını ayrı aldım travel araştırmadım o yüzden bilmiyorm onları ama ayrı düşünürsen stokke xplory derim çok konforlu yüksek araba