Cnsy00 turmeric benim bulunduğum konum biraz rahat o yüzden istediğimiz gibi giyiniyoruz bu konuda şanslıyım 🙃
Bet7408 turmeric hamileyim adliyede çalıştığım halde istediğim gibi giyiniyorum ve benim hakkım bence kimsede bişey diyemez
Padfoot turmeric çalıştığın kurum önemli. Ben masabaşı çalışırken sandalet giyerdim. Şimdi sahada çalışıyorum full terlik
kubraselcuk turmeric Aslında yasak 🙂 Ama adliyemizde amirlerimiz genel olarak çok absürt olmadıkça giyime karışmıyor o sebeple ben henüz giymedim ama giyen arkadaşlarım var ☺️
turmeric SutlacimiYedimmiBen kılık kıyafet yönetmeliğine göre sandalet terlik tarzı yasak da ☺️ Giyenler de var kuruma göre değişiyor sanırım ya da amire göre
turmeric Cnsy00 özellikle hamileyken ayaklar patlama noktasına gelebildiği için sandaletler kurtarıcı olabiliyor 🤭
Padfoot Bet7408 malesef ki diyebilirler. Demek isteseler. Yönetmelik belli sonuçta. Bol rahat ayakkabı giy derler. Amirinle alakalı işte biraz
Burcucicek @"Bet Bet7408 Bet7408 7408″#p22808460 vay Artvin he ben de yusufeliliyim benimki İstanbul Küçükçekmece adliyesi :)
Bet7408 Burcucicek küçükçekmece icrada arkadaşım var Ümit gibi Anadolu adliyesinden geldi belki tanırsınız. Ama hangi icra dairesinde bilmiyorum aynen arhavi eşim Artvinli ☺️ Memnun oldum tanıştığıma