Benjaminannesi kahvesever__ ahsha yok yok yürüyüş yapa yapa gideriz artık gerçekten artık dayanamıyorum 😂 çok sancılı kız 😂
kahvesever__ Benjaminannesi biliyorum canım seni çok çok iyi anlıyorum bende çok çektim rabbim tez zamanda sağlıkla kavuş yavruna
Benjaminannesi Askiletotomsu çok az acılı oldu da birisi yazmış avucunu soktu içime canımı yaktı diye ben de çok korktum acaba diyorum doğuma yakın mi avuç sokuyorlar inanır mısın iki saat hayatı sorguladım 😂😂😂
Benjaminannesi kahvesever__ amin aşkım aminnn ❤️❤️❤️😘😘😘😘😘 rabbim senin de tüm hamiş annelerin de evlat sahibi olanlarında evladını analı babalı büyütsün inşallah. Evlendikten sonra da salsınlar😂😂😂❤️❤️😘😘
Askiletotomsu Benjaminannesi geçen bı kadın yazmış ya Kolunu soktu diye Yakında kafasını soktu gözleriyle baktı acilmama filan diyecekler İki parmak sokuluyor benim bildiğim Sonra çatal yapıyor parmakları V harfi gibi yanidogru mu biliyom
Deletedmom7373700 Benjaminannesi kaynanana saldır koz bu bahaneyle hıncını almış olursun hormonlar falan dersin 😂
kahvesever__ Benjaminannesi amin ben doğum yaptım şükür oğlum rahatsız kaç gündür onla uğraşıyorum keyfim hiç yok ateşi çok yükseliyor rabbim anneleri evladıyla sınamasın çok zor
Deletedmom987 32den beri benimki de kasiliyor sertlesiyor yumruk gibi oluyor karnımın bazı bölgeleri sonra kendi geçiyor. Doktor suyu az mı içiyorsun dedi ve yoruluyor musun diye sordu belki bunlardan kaynaklidir