Nskyhn tugcee1372 kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta 2 tane küçük kaşarlı tost domates salatalık zeytin çay içiyorum. Ara öğünlerde karpuz ceviz falan elime sağlıklı ne gecerse onu yiyorum
Ozgeozgul tugcee1372 kahvaltı da 2 yumurta kaşar avakado ceviz bi meyve , ara öğünlerde de ya yoğurt meyve yulaf , süt muz , sade soda çiğ kuruyemiş , bazen kaşarlı tost , meyve
tugcee1372 Nskyhn ayy ne güzel valla ben mide bulantımdan hiçbir şey yiyemiyorum en sevdiğim şeyleri bile
Nskyhn tugcee1372 ilaç kullanıyor musun? Kaç haftalıksin bı de? Zamanla yemeye başlıyor insan. Ben 24 u bitiriyorum hala bulantı ilacı kullanıyorum ama eskisi gibi değil çok şükür yiyebiliyorum. Patates haşlaması tavsiye ederim çok iyi geliyor
Ozgeozgul tugcee1372 ben seviyorum ezip limon sıkıp hafif karabiber çörek otu deneyebilirsiniz , ya da sarımsakla kesip akşam mezesi , ballada ezip yiyebilirsiniz
tugcee1372 Nskyhn bu hafta sonu 2 aylık olucaz sabahtan yatana kadar gün boyu midem bulanıyor su bile zor içiyorum çubuk krakerle besleniyorum resmen 🥺 ilaç kullanmıyorum haftaya kontrole gittigimde doktoruma soylicem
Nskyhn tugcee1372 prilam yazdır tabi doktor daha iyi bilir ama daha yeni geçecek az da olsa merak etme o zamanlar ben de öyleydim hayat çok zordu vallahi. İlaç başladım rahat ettim. Patates haşlaması ile geçiştir bu günlerini sonra geçecek ❤️