Merveofs Valla artık yemek düşünmekten ağlayasım geliyor 🥺 Keşke adamlar bir şeyler istese de kadın yapsa en azından yükü hafifliyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Gelelim malum soruya… Akşama ne yemek var hanımlar 🥲😄
Merveofs Deletedmom73711 ayyy bu ne güzel bir fikir ya Rabbiimm😍😍 Dünden çorba da var tamamdır 🤭 Diğer yorumlardan da yarına bulayım 😂
Merveofs Busssx pirinç hiç tutmuyor bende adama bulgur yedirmekten midesi iç Anadolu tarlalarına dönmüş olabilir 😂😂
Merveofs kahvesever__ sulu yemekler yazın bana mı ağır geliyor sadece acaba ya yemeyi bırak yapasım bile gelmiyor 🙄🙄
Merveofs Elif_3434 ahh pilav nasıl da hiç yapamıyorum bir bilsen, anlamıyorum da neden tutmuyor 😬 Fasulye güzel ama severim 😋
Merveofs -MinikveAnnesi- yay evet bu da güzel hele ki orta boy bile 70-80 olmuşken 😬 Hamurunu kendiniz mi yapıyorsunuz
Ayse1608 Merveofs Biber dolması vardı onu yedik az önce umarım akşama kimse acıkmaz 😅 Oğluma da hamburger yapacağım
Merveofs Busssx ben de değişiklik olsun diye arada pirinç yapıyorum adam aç kalıyor o gece mesela dün 😂