Gamzegll 1fatma_nurr kuzum benim 1 gün ya sürdü ya sürmedi kanamada değil kahve rengi ve pembemsi peçeleye geldi
1fatma_nurr Gamzegll ya bendede öyle hani hiç kanama gibi değil böyle 2 günden beri azar azar açık kahverengi şeklinde geliyor hani normal mi 4 haftamdayim
1fatma_nurr Gamzegll sürekli değilde dün mesela Vardi öğleden sonra falan sonra olmadı bugünde sabah hani öyle kanama gibi değil zaten az az
Gamzegll 1fatma_nurr normal benimde tam 4 haftada geldi çünkü sancı ateş kusma yoksa sakın korkma ben korkup acile gitmiştim hatta doktor aynen böyle anlattı geçer merak etme
1fatma_nurr Gamzegll yoo sancı Yok öyle şiddetli ara hafif bel ağrısı falan kusma ateş de yok herşey normal tekrar haftaya doktora gidicem kese ve bebek görmek için siz kaçıncı haftada gördünüz bebeği ve keseyi
1fatma_nurr Gamzegll inşallah bende haftaya görürüm duani bekliyorum canım hayırlı Bir şekilde inşallah 🥰
Gamzegll 1fatma_nurr ah canım en güzeli en hayırlısı seni bulsun önce keseni gör sonra miniğinin kalp atışlarını duy sonra sağlıkla kucağına al Allahım salihli evlatlar nasip etsin