Mel-sin Aynı şeyi bende yaşadım. İlk bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Şimdiki bebegimdi her muayeneye gittiğimde içimde bı korku var. Çok iyi anlıyorum seni. Haber ver lütfen. Dualarımızdasın.
Deletedmom308 skaplan küçük gebeliklerde daha detaylı bakmak için kullanılıyomuş.kadın doğumcuların kullandığı standart ultrasondan farklı olarak ses dalgalarının oluşturduğu görüntülere bakılıyomuş. buna rağmen kalp atışı çok zayıf denildi bana
Ayseee94 Aycan16 canım üzülme hayırlısı olsun sen doktora git neden böyle oluyo baksınlar sonra Allahtan hayırlısını iste
skaplan Aycan16 canm çok geçmiş olsun benimde yarın belli olacak ikinci defa olursa nasıl kaldirabilirim bilmiyorum insallh bu bebeğimi sağlıkla kucagima alırım herkesin duasına talibim
Ezgi14 Aycan16 gecmis olsun canm. Cok zor biliyorum ne desek bos. Benmde ilk gebeligim kurtajla sonlandi malesef😐. Rabbim bundan sonrakilere saglik sihhat versin insallah 💞💞💞🙏🙏
Aycan16 YagizAsyaMom tabiki operasyondan sonra genetik kromozom va testler yaptırıcam 2 kere oluyosa vardır bir sıkıntı demekki
DERYA33 ALLAH BÜYÜK BİZE BU CANLARI VEREN DE O ALAN O . ÇOK ZOR LAKİN ALLAH TAN UMIDINIZI KESMEYIN İMTİHAN .. RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN SİZİN İÇİN .. GÜÇLÜ OLUN BİZİM DUAMIZ SİZİNLE 💙