Deletedmom421 Kizlae cok fena rahmimde agri oluyor hem bicak saplanir gibi hemde sizlama seklinde kistim var sizce bundan mi kaynakli yoksa sizlerdede oluyormu bebegime birsey olur diye korkuyorum
BuseBasderici Deletedmom421 bence kistle alakalı değil. O haftalarda hep oluyordu. Bebek tutunduğu ve rahim genişlediği için demişti doktorum
Gulsumaya Deletedmom421 bende 6+3 deyim 2 gün önce bende de ağrı oldu.anlayamadim.ama 1 gün oldu ve geçti. Bende idrar da enfeksiyon çıkmıştı ona bağladım veya tutunmaya çalışıyor olduğu için diye düşünmüştüm.
Deletedmom421 Seymaemre sizde benim gibisiniz hemen kotuye yormayin benim 4.haftamda olmadi hic yeni yeni oluyo
Deletedmom421 BuseBasderici insaAllah oyledir 4- 5 dkka surdu simdi gecti suan sadece sızlıyo yarin dr gidicem umarim kotu birsey yoktur
Ayseee94 Benimde olmuştu gitmiştim doktora çok.sukur bisi yoktu şimdi de oluyor hatta karnımın oraya hafif baskı uyguladığında aciyor sanirim rahîm buyuyor
Sedagokkaya 6. Haftalarda bende hem kasık ve rahim ağrısı + kanama ile hastahanede 1 gün kaldım çok korktum ama doktorum bebeğim tutunduğu ve yerleşmeye çalıştığı için olmuştu dedi. Çok fazla canınızı çok yakacak bir ağrı ve kanama tarzı birşey olursa lütfen doktorunuzla görüşün ve bol bol dinlenin 🙂😇