Gamze-Bst İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🥰🙏🏻 Ben 10 aydır evliyim bundan 4 ay önce bebek düşünmediğimiz halde doktora gittim sadece rutin görünmek için , sonra sağ yumurtalığımda 5 cm çikolata kisti olduğunu öğrendim işte ilk gittiğim doktor çok korkuttu direk çoçuğun olmakta zorlanacaksın falan tüplerin tıkamı olabilir bişeyler bişeyler ( evet bunların hepsi olabilir ama söylemeninde bir üslubu var, onu iyi ayarlamak lazım). Sonra hormon değerlerime bakıldı onlar gayet iyi şükür , 8 ay 1 sene deneyin olmazsa tedaviye yönlendiririz denildi. Sonra da özel bir hastanele amh değerime baktırdım 1,63 çıktı biraz düşük galiba. Önümüzdeki ayda rahim filmi çektireceğim tıkanıklık yapışıklık var mı diye tek şüphem o kaldı kafamda. Eşimin değerlerinede baktırdık iyi çıktı şükür. Benim adetlerim düzenli 24-25 günde bir oluyorum. Ağrım çok olmuyo hiç bir şikayetim yok ama sanırım bebeği biraz engelliycek gibi 😞 bakalım olmazsa 1 sene boyunca artık tedavi oluruz , olmazsada canımız sağolsun.🙏🏻🌸 siz hormon değerlerinize, eşinize baktırmışmıydınız amh değerinize rahim filmi falan çekilmiş mişdiniz? Bir sorun var mıydı?