Dlktpl hiç üzülüp stres yapmayın,biliyorum böyle söylesemde bazen faydası olmuyor,bizde 8ay denedik belki bebek için doğru zamanı yakalayamadık,yaşım 37olduğundan doktora gidip sadece hormon değerlerimi öğrenmek bebek için bi sorun var mı diye gitmiştim bende ilk kez,daha tahlillerden önce direkt tüp bebek servisine yönlendirdiler yaştan dolayı,üstüne bide kist rahime baskı yapıyor çocuk için engel olabilir deyince doktor,direkt histeroskopi için gün alıp çıkabildik,doktor odasından çıkınca moralim herşeyim altüst oldu,kafama çok taktım her anım bebek hamilelik olmuştu,bütün sonuçlarım iyi çıkınca kist ile ilgili korkulcak bişi olmayınca,minik yapışıklıkta kesilince herşey kafamda pııttt diye uçtu,aşırı rahatladım nedense,sonrasında 1,5-2ay kadar hiç düşünmedik bu olayları kendimize bi zaman tanıdık,Allah şükürler olsun güzel haberi aldık,rahat olun stres yapıp hep kafaya takınca herşey karışıyor ters gidiyor üzülmeyin,inanın herşeyin doğru bir zamanı var,çok uzun oldu ama kusura bakmayın olur mu,güzel sağlıklı haberler inşallah tez zamanda