Aylynkk 31+1 1800 g,45 cm boy bugun görmeye gittim kizimi herşey yolundaymış şükür sizde durumlar ne şekilde ? 🧿
Busssx Aylynkk 31+2 de 2150 kg 44 cm de boyu çıktı oğlumun 2 hafta sonra tekrar çağırdı nts için heyecanlıyım bakalım 🥲
Aylynkk Busssx Ay haber ver ❤️ Merakla bekliyoruz Salı ben tekrar gideceğim yüzünü göstermedi yüzünü görmeye 🧿
Aylynkk gamzeozer16 Bi dahaki randevuya sorarsın canım 🥰 önemli olan sağlıklı olsun yeterli ama insan merak ediyor 🤗 ilk gebelik
Erdgnelif Bende daha bugün gittim ve tam 27 hafta olduk bebeğimin gelişimi 10 kadar geride dedi suan 600 gram ne yapmam lazım sizinkiler nasıl ilk gebeliğin ve karnım da o kadar büyük degil öneri verir misiniz 😕
Aylynkk Erdgnelif Canım benim benim de ilk gebelik ve karnım benimde şişmedi kalçalarım çok büyüdü 😅 kilo aldım göbeğim büyümedi diyebiliriz. Muz süt ceviz bunları bol bol ye ve hareket halinde ol bence
Aysekalkan Erdgnelif senin yapacağın çok bişey yok galiba sağlıklı olsun kilosuna takılma yumurta yi mutlaka yengunluk vitamini unutma mutlakaic ikiniz için çok onemli
Erdgnelif Aylynkk evet hareket yönünden zaten bayağı ayaktayım gün boyu yürüyüşte yapıyorum yememde hiç sıkıntı yok gayet iyi yiyorum ama bilmiyorum öyle dedi doktor 😕