MerveEbru Bebeğimin sanırım bana garezi var gece kızım uyuyayım biraz sakin ol diyom yok daha çok deliriyo 😂 sizin bebelerde böyle mi kızlar 😦
Deletedmom_110 MerveEbru Benim kızım çok akıllı geceleri hiç tekmelemez🥰🥰Gün içinde aktif olur genelde
Ozlemyvz MerveEbru korkutmak istemem ama benim bebeğim geceleri beni tekmelerden uyutmuyordu doğdu şimdi 55 günlük uykular haram oldu😅
miroski_22 MerveEbru Benim minnos kizimda her gece ya Sabah ezanı okunurken ya da en geç 5te tekmeleriyle hareketleriyle uyandırıyor beni hiç durmuyor resmen gün icinde bile asiri haraketli 🙈🙈
Deletedmom_110 MerveEbru yemeklerden sonra çok hareketli oluyor benimki mesela şu an kahvaltı ettim acayip hareketlendi 36. haftadayim bu arada🥰🥰 Sen kaçtasın ve öyle oluyor mu seninki de😇🌸
Venus2022 MerveEbru Benimkide 37 haftalık her sabah hareketlerinden dolayı erkenden uyanıyorum, gün içinde zaten hiç durmuyor ve bir tık daha sert önceki haftalara nazaran
Fasulyeninannesi- MerveEbru Anne hareket ettikce bebek sallandigini hissedip uyurmus hareket etmedigindede uyanirmis benimkide aynisi 20. Haftadan beri fildir fildir karnimda 😂