Siracinannesi aysnr_as 37+4 olduk 😂 bakalım bekliyoruz ne zaman gelecek diye 😂 çok sıcak ve ağırlaştım artık canım hiç bişey yapmak istemiyor ☺️ sizin nasıl gidiyor
iremss aysnr_as çok sıcak ve zorlanıyorum 🥺 ekstra ne yersem yiyim mide sorunu yaşıyorm 🥲 penguen gibi yürümeye devam 😂 37+3 😂
Berrafiliz aysnr_as biz de tam 37deyiz her ayağa kalktığımda suyum gelecek mi diye baka baka kalkıyorum artık kavuşmak istiyorum 🐣
Papatya5361 Bende 37+1 oldum çok ağırlaştım eşim olmasa heralde hiç bisey yapamam haftaya perşembe çatı muayanesi olucam bakalim ona göre karar vericez doğum şeklime
aysnr_as Berrafiliz aynı şekilde şimdi ağrı olacak acaba kasıldım mı açılma oldu mu korku endişe heyecan bir sürü duygu aynı anda yaşıyoruz
Mervee3831 aysnr_as Ara ara kasılmalar yerli yersiz sancılar oğlum hazırlan anne gelmek üzereyim anne dıye haber verıyor☺️
aysnr_as Mervee3831 ne güzel bende hiçbir belirti yok kendi kendine ağrı sancı kasılma dinliyorum ama oğlumun rahatı yerinde galiba
iremss aysnr_as bel ağrısı harici yok balım, bel ağrısı da göbek büyüdükten sonra kronik yaşadığm bişey benm 😅
kuzeyinannesi_ aysnr_as 37+0 sadece sıcaklar çok zorluyor başka bir sıkıntım yok çok şükür haftaya 38+0 da doğuruyorum insallah 🥰
Papatya5361 aysnr_as daha vakitleri var demekki erken de gelmesinler tam vakti saatinde gelsinler insAllah saglikli bi şekilde