Zeynp 1 adet oğlum olacak Allah nasip ederse (annesi minik totişini yesin) ☺️ İsmi MİRAÇ düşündük Kimisi aa kız ismi değilmi filan diyor Kimisi çok ağır idim diyor Fikriniz nedir ? İsim öneriniz var mı ?
Ezcez Zeynp annesi minik totisini yesin diyince otomatik bir gulumse olustu yuzumde bu nasil guzel sevmek 😊 isimde guzel gercekten adiyla yasasin insAllah ama kiz isimi olarakta kullanildigi icin cocugunuzla dalga vs olabilir bunlari goz onunde bulundurursaniz iyi olur bizimde oglumuz oluyor afi uraz olacak insallah 😊
Aysun2834 Zeynp etrafımdaki Miraç isimlerinin hepsi erkek kız olarak ilk defa duydum içine sindiyse takılma benimde kızım olucak Allah basip ederse Liya koyucam adını banada yabancı ismi gibi duruyor bilindik isimler koy diyen çok oldu ama takılmadım
Zeynp Ezcez çok seviyorum kendisini her annenin sevdiği gibi ☺️ O kadar çok erkek ismi vardı ki aklımda Cinsiyeti öğrenince hepsi silindi gitti
Ummi Kiz ismimi ben hep erkeklerde duydum mirac i bence guzel bi isim hicte agir degl ne alaka boyle yorumlara taklma neyi istiosan onu koy canm 🙇♀️
Zeynp shinemom banada hiç öyle gelmiyor Ama bu tarz yorum yapanda çok O kadar miraç diye sevdim çocuğumu hiç psikolojisini bozmayayım 😂😂😂