Mamij_25 ecenaz891 28. Haftada 26 cm idi progestanı 8 saatte bir ağızdan alıyordum bir de adalat yazdı sabah akşam onu kullandım şuan ikizlere 33+2 deyim 31 cm olmuş ilaçlar ve istirahat ile
Ozgednc ecenaz891 26.haftada 16mm ile yattım durduramadilar kısalmasına 27.haftada 9mmye geldi doğum yaptım.
TwinsmommBursa bsraguruler hastaneye yattığımda bebek rahim ağzındaydı o sebeple hiç bir cerrahi işlem yapılamadı. İlaç tedavisi ve yatışla bu güne geldik. Sadece lavobaya kalkıyorum.
ecenaz891 Mamij_25 adalat benim doktorum yazmadı, ben faydası olduğunu düsünüyorum benim giderek azalma devamr ediyor. hastaneye yattığımda nidicart kullanıyordum artış olmuştu.eve cıkarken bu tür bir ilaç yazmadı. 1 hafta icinde yine azaldı.
Ozgednc mor_menekse1 ikiside 1kilo doğdu bitanesi doğduktan 4gun sonra öldü diğeri hala kuvezde yatıyor 30gun oldu bugün
mor_menekse1 Ozgednc ya Allah yardımcın olsun okadar üzüldüm ki şuan Rabbim digerini bağışlar sana inşAllah dua edicem sana gercekten kolay degil neden erken dogum yaptın bide 1 kilo gayet iyi nedeni neydi ölmesini bnde 28 haftalık dogum yaptım :(