sulekesskin Ben ilk 3 ay diofol kullandım aynı anda ınnate balık yağı da verdi doktor ikisini aynı anda kullandım sonra 3 aydan sonra folik asiti bırakıp balık yağına devam ettim çok fazla folik Asit yüklemesi oldu mu acaba
Msfidash sulekesskin ben ilk 3 ay da fol kullandim 3 aydan sonra balik yagi yazdi folio da kullaniyorum. Ama 1 ay sonra folu birak dedi
cicekcikiz sulekesskin doktorum da bana aynısını yaptı ben hamile kalmadan iki ay önce falan folik asite başlamıştım hamile olduğumda direk imom omega verdi 6-7 haftalık falandım 2.5 ay olduğumda folik asiti bıraktırdı bittiğinde içme istersen dedi çünkü verdiği omega içerisinde var dedi folik asit
minik_koala_ve_annesi sulekesskin ben imom omega kullaniyorum hamileligin basindan beri 5 ay oldu doguma kadar da icecegim hem folik asit hemde omega var icinde
Merve201119 sulekesskin ben başından beri multivitamin kullanıyorum içinde hem folik asit hem balik yağları ve daha bir çok vitamin var doğuma kadarda kullanıcam
1erkekkannesiiii Ben balık yağı kullanıyordum gebelik olunca doktorum bırak dedi sadece folik asit kullanıyorum. Doktora danışarak için bence yine de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
minik_koala_ve_annesi sulekesskin yok hayir canim imom kullaniyorum icinde folik asit var omega var diger vitaminlerde var guzel bir destekleyici