MerveTuranTzn Hayırlı sabahlar kızlar. Bağcılar yeni iklim hastaajnesını duyan giden var mı? Ben hıc bılmıyorm orayı ama nehir bayram die bı doktor gelmıs o doktoru cok övüyorlar ıyı bı doktormus ama hastahane nasıl bılmıyorm. Fıyatıda baya uygun normal Doğum 700 tl o yüzden endısem var niye bu kadar ucuz 😂 bilen dönerse cok memnun olurum😘
MerveTuranTzn [bilinmeyen] saol canım açıkcası bnde dusunmuyorm netten baktım içime pek sınmedı hastahane. Doktoru guzel nehir hanım Kibar ilgili imiş ama hastahanede cok onemlı degıl mı
Dkosretas İklim Hastanesi saçma sapan bir hastane hiç orayı tercih etmeni istemem canım. Ben güneşli medicine gidiyorum Nuriye Ünsel çok memnunum
MerveTuranTzn Dkosretas nehir bayram die bi doktor varmıs tanısımz tavsıye etti esenler güney hastahanesınde dedı o orda yapmış.. o hastahaneden ayrılmış yeni iklime gecmıs ama sadece doktorda degıl hastahanede onemlı oyuzden gıtmıcem canm
MerveTuranTzn [bilinmeyen] hım niye ki? Geçen sene arkadasım onda Doğum yaptı normal dogum memnun kaldığını soyledı oyle gıttım acıkcası pek hakkında bılgım yok.
MerveTuranTzn [bilinmeyen] hadi ya 🤭 en korktugm seylerden biri normal Doğuma yapın musaıtken sezeryana alınmak 😏 ben doktorundan zaten memnundum Ayşe şifa hanım özel Çapa’da. Arkadasım esenler medıpolu onerınce bıde oraya gıdeym dedım özel çapaya bakarak medıpol daha ucuz hem muayenesı hem Doğumu.
Aynurk [bilinmeyen] bende oraya başlamayı düşünüyorum 21. Haftama gircem ve detaylı ultrason için geç kalmadan orda yaptırmak istiyorum
MerveTuranTzn [bilinmeyen] yok canm düşünmem daha aslnda guleryuzluydu ama bana güven vermedi. Oraya devam edersem Ayten hanım dusunuyorum
MerveTuranTzn [bilinmeyen] yada özel çapaya. Orda gecelerı erkek doktor var tercıhım bayan olduğundan medıpola gideyim dedım