Melekprenses Maltepe kartal kadıköy civarı özel hastane ve doktor önerisi olan var mı? Ücret nedir bilgi verirseniz sevinirim. Renkli ultrason ile bakan.
gzdeal Ben Maltepe MedicalPark a gidiyorum doktorum Op.Dr Murat Yassa 26 haftalık gebeyim en başından beri gidiyorum çok memnunum eşim bile kankam o benim diyor 😂
Melekprenses gzdeal ücreti nedir? Ben normalde sakaryadayım buraya ailemin yanına geldim biraz ağrım var o yüzden soruyorum bir kerelik gideceğim kabul eder sanırım 23 haftalık oldum.
Yamanikomm Maltepe medicalparkte doç.dr ahter tanay tayyara gidiyordum çok memnundum ama bu hafta hastaneden ayrılıyormus doç dr mehmet akif sargına devam edeceğim ona da cok iyi diyorlar
Veronica Yamanikomm evet yaa ona çok iyi yorum yapmışlar.kendisiyle devam etmez misiniz doğuma kadar ben de merak ediyprum sordunuz mu hiç doğum fiyatlarını vs
gzdeal Melekprenses eder canım niye etmesin 450 TL ydi sanırım hep eşim ödediği için pek dikkat etmedim de 400 de olabilir kesinlikle kafanda soru işareti bile bırakmayacak bir doktor