kahvesever__ RamazanYaren0655 bana Altan fitil vermişlerdi sancı olsun diye bir gün boyunca sancı olduğu ertesi gün doğum olmuştu inşallah 🙏 sende kısa zamanda doğum yaparsın
RamazanYaren0655 Doktorlar suyumun hiç azalmadigini sızıntı olabileceğini söylüyor ama her tarafım ıslandı
RamazanYaren0655 Gunisigi sancı yok açılma yok süreç nasıl oluyor çok korkuyorum asla kendimi rahatlatamiyorum 🙃
Gunisigi RamazanYaren0655 canm hiç korkma barnim de son 3 saatte geldi sancım dayanamıyordum artk anlarsn bi sekilde sıcak düşünü al işlerini yap sancım geldiğinde doktora git erkenden gitme
Damla1995 RamazanYaren0655 benmde suyum geldi baya baya ve hic sancim yoktu. Hemen duşa girdim ciktiktan yarim saat sonra falan yavas yavas bslamisti sancilarim. Siddetlendi o zaman gitmisdim hastahaneye zaten su patladiktan sonra dogum gerceklesmesi gerekiyo bunun icin gidip herhangi bir sanci almak istemememisdim hemen sicak bi dusa girdim sonrasinda sancim baslamisdi zaten. Sende hemen gitme bi bekle dusa falan gir canm.
Omerberat RamazanYaren0655 bence hemen gidin doktora ,ters giden birşey olmasın Ben ilk doğumda su geldikten sonra 6 7 saat sonra doğum yapmıştım,ama buna Dr karar vermeli.acele etmeden çantanızı kontrol.edin,ılık duş alın ve gidin
gldn065807 RamazanYaren0655 benim suyum geldikten 2 saat sonra doğum yaptım canım Rabbim yardımcın olsun inşallah