sulekesskin 34 haftalık bebeğim 2017 gram çıktı bana çok zayıf geldi erken doğum riskim var acil bebeğime kilo aldırmam lazım ne yapmam lazım başka hergün muz kaşar süt yiyorum ama yeterli miktarda
Blackcloud sulekesskin bana çok zayıf geldi Doktorunuzun ne dediği önemli sizin düşündüğünüz değil. Doktorunuz bir sorun görmeyip kilosu iyi dediyse demek ki bir sorun yoktur. Doktorunuz yeterli bulmadıysa kuruyemiş, meyve, tahin pekmez tüketebilirsiniz.
Nisandua1 sulekesskin Keçi sütü için kilo aldırıyormuş benim bir yakınım da çocuk az gelişiyor diye içmiş deneyin bulabilirseniz
muserref02 sulekesskin Doktor kilosunda bir sakınca görmediyse kendinizi boşuna üzmeyin ve telaşlanmayın. Kilo aldıran besinleri tüketiyorsunuz zaten bi önerim daha var gebe eğitiminde öğrenmiştim bebe bisküvisi ve süt de çok iyi kilo aldırıyormuş bilginiz olsun🌸
Busssx sulekesskin Günlük muz ve ev yoğurdu ben 31 haftalığım 2150 kg geldi oğlum dün kontrolüm vardı bir de günlük kuru yemiş tüketebilirsiniz bunlar etkiliyor kesinlikle