Kubra_miray_szr lilalilalila pusetin içine minder koyuyorlar o sartmı acaba çok kişi diyor puset derin kuru bende alacağım fikrim yok ne yapsam diye
lilalilalila Kubra_miray_szr valla minder çarşaf ve örtü seklinde takım aldım. Kullanmaya başlayınca gorcez:)
EmelBG_ Elayfers Su mama makinaları varya kesinlikle alma ay bi haşlıyor diye almıstım kızıma hevesten resmen sonra geri sattım 6-8 ay kullandım . Haşlama aletleri var tencere üstüne koyulan onlardan al mesela ,alıştırma sulugu bebeğe ve sonraki aylıklar icin kesinlikle NUK al .Avent akıtıyor NUK hem uzun ömürlü hem hıcbir şekilde akıtmıyor taş gibi .
Elayfers EmelBG_ ayy ben de bu philipsin buharda pişirme makinalarına çok özenmiştim bir de yoğurt yapma makinesi weweelin ama arttıkça arttı fiyatları mecbur kendim öğrencem yapmayı 😁 nuk sulukların numaraları var mı hangi aralıkta almalıyımm
EmelBG_ Elayfers Kesinlikle 2 battaniye al durum elverişli ise .Birisi koyun yünü ici olan birde nohut battaniye tam kurtarıcılar oluyor . Yazlıkta müslim örtü al 2 adet misss 🌸 Ben nohut battaniyeyi idilden almıstım cok güzel dokusu şimdi ki hamileliğimde kullanırım tertemiz kenara koymuştum .İçi yğn olanı heryerden kullandım baya verdiğim parayı sonuna kadar çıkardım attım zaten yıkamaktan perisan etmiştim bizim evde petekler yetersizdi 7-24 evde onu kullanıyorduk da 😂. Şimdi şükür oyle sorunumuz yokda yine alıcagım o markadan kızıma aldığım model buydu bu markanın battaniyelerini öneririm . [](https://) https://www.google.com.tr/search?q=bebek+y%C3%BCn+battaniye&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=tr-tr&client=safari#imgdii=W0ekTi8gIZPwuM&imgrc=w3V2rGBZUw2HjM
EmelBG_ Elayfers Alıştırma bardağı ilk aldım çöp edene kadar kullandım uzun süreli kullanımları oluyor .Sonra pipetli olanlara geçtim oylede 2 tane almıstım .Ayları yazıyor sitesinde zaten şimdi bakmadan net deneyim 🌸.Gereksiz buharlı pısırıcı ben blw tarzı yapmıştım ama püre felan kullanmadığından cok gerekli olmadı taneli direk vermeye başladım hiç öyle küçültmedim el gıda döneminde oylede alıştı hiçbir sorun olmadı 🌸
selmabttl3 Elayfers ay geçen biri post açmış puset minderi almamış onu almayınca başka şeyler sermiş altına öyle oluncada kemerini bağlayamamış bebeğini düşürmüş kafatası çatlamış çok pahalı bişey değil al bence
biruykusuzanne selmabttl3 asıl minderle kemer bağlanmıyor çok yüksekte kalıyor bebek. Ama altını tıka basa doldurmaya gerek yok Müslim örtü serse yeter
Elayfers EmelBG_ ben daha o kısımlara gelemedim sağlıkla bi doğurayım yeter ki 😅 ama indirimde oioi nin bi kaç ürününü aldım bardak saçma gelmişti ama siz baya kullandım demişsiniz sanırım bi sonraki indirimde bardağını alacağım 🥳😊
EmelBG_ Elayfers Oioinin başağını felan aldım onu 1-2 kez kullandırma alıştırma bardağı demişim pardon alıştırma sulugu denek istedim orada nuk onu oyle çöp olana kadar kullandı kızım .Bakalım şimdi 2.ci hamileliğim sıfırdan alınacak hep bunlar .Oioinin takımı var tabakları felan cok severek kullandım onları cok aşırı kullanmadım ama olsun ben seviyorum 😂
Selnay Bende trendyoldan sepete atıp atıp çıkartıyorum 😅 nedense gereksiz geliyor sonbahar bebeği olucak zaten önümüz kış bilemedim çok gerekli mi diye bi onda kararsızım
Elayfers Selnay benimde aylardır bekliyor sepette ama sanırım dönüşlerden spnra vedalaşmaya karar verdim 😂
Balahatunn Oglumda casual cadillac bebek arabasinin pusetini kullandim. Cok derindi. O zaman puset minderleri de yoktu. Cocuk icine gomuldugu icin, icine minik emzirme yastigimizi koyarak kullanmistim hep. Simdi minder almayi dusunuyorum
EmelBG_ Elayfers Kullanılıyor ya uzun sürede ben kullanmadım blw yöntemi püre yapmadan haslayarak kendi kendine yiyordu 6-12 ay kızım sonra yememeye başladı kg durdu felan derken ben yedirmeye başladım oyle oluncada kullanmadım bi süre sonra .