cennetmelegininannesi Kızlar ben ne zaman dondurma yesem ertesi gün tüm gün boyunca kusuyorum bu soğuk suda buz yerken yada soğuk yerken olmuyor sadece dondurmada hamilelikten önce de böyleydi ama sadece bulantı oluyordu şimdi ertesi gün kusuyorum bu durum normal mi yalnızca dondurma da böyle
Melekebbr cennetmelegininannesi dondurmaların içinde süt tozu benzeri yapay tatlandırıcalar var bunlardan birine vücudunuz tepki veriyor olabilir. Takip edin duruma göre bir doktora görünün bence
Aytnnn Bence normal, ben et yiyince hsmilelikten önce bulantı oluyordu, şimdi ilk başlarda 3 ayımda felan et yiyince kusuyordum
cennetmelegininannesi Aytnnn hmm beni bekarlığiman beri dana eti kustururdu bide dondurma koyun eti mesela sıkıntı yapmıyordu
cennetmelegininannesi Melekebbr benim normalde alerjen vücudum var mesela dana eti de aynı yapıyor acaba dediğiniz süt tozundan oluyor olabilir
Melekebbr cennetmelegininannesi Yediklerinizi takip edin hangilerinde aynı etkiyi yaşıyorsunuz daha çabuk tespit edersiniz. Benim kardeşimde mayalanmış süt ürünlerine ciddi anlamda alerjisi var peynir gibi yoğurt gibi bunları bilmeyerek tükettiği zaman şişkinliği oluyor zor nefes alıyor vücut 2 hafta zor topluyor kendini biz. Yediklerini not ederek ilerledik doktorumuz bu şekilde çözdü süte değil mayalanma olayına alerjisi olduğunu
cennetmelegininannesi Melekebbr geçmiş olsun benim de öyle oluyor nefes darlığı bulantı şişkinlik karın ağrısı kusma oluyor arı yün çayır bayır polen ev tozu çam tozu bal kivi yumurta bunlara var olduğunu biliyordum ama sanırım dondurmaya da başladı alerjim belki içindeki o süt tozunadir soğuğa olsa soğuk su soğuk yiyecek buzda da aynı tepkiyi vermesi lazımdı
Minigim38 Normal süt ve seker var icinde vücudun kabul etmiyor olabilir buz bulantiyi azaltiyor banada doktorum tavsiye etmisti canim dondurma çektiğinde buz olan dondurmalardan yerdim meybuz falan