127383 Kizlar doğumdan ne kadar süre sonra kanamalar başlıyor ve nasil oluyor aşırı bir sekilde mi yoksa azicik fln mi
serpilctn 127383 doğumdan hemen sonra başlıyor bnde 26 gündür dogum yaptım yeni yeni son bir haftadır azalma var hasta bezi yerine normal pedlere geçtim oda artık kan değil böyle kavherengimsi bisi geliyor affedersin pis kokulu🤦♀️ 40 i çıkana kadar gelir diyorlar
haklisinesracim Benim doğumla birlikte başladı adet kanamadan daha az oldu lohusa kanamam. Benim doğumdan sonra gazlı bezle 5 6 kere alttan sokup karnımı temizlediler onunla da ilgili olabilir
127383 haklisinesracim dedikleri gbi 40gun sürüyor mu, hergün kanama oluyor mu yoksa 1gun var 2 3gun yok öyle mi
Kubrailkan Ben 47 gün önce doğum yaptım. 1 buçuk hafta öncesi bitmişti kanamam. 3 gündür yine başladı regl mi bu bilmiyorum doktoruma da henüz gidemedim 🙄🙊
serpilctn 127383 evet canım her gün geliyor hatta bugün çok affedersin pedimde kan parçası gördüm biraz büyük tu yani bunlar normal şeyler
serpilctn 127383 7 gün nasıl sürüyor ya inanmam yani sırf bi hafta boyunca hasta bezi takıyorsun sen düşün ondan sonra kanaman azalıyor pedlere dönüyorsun
serpilctn 127383 evet canım her gün oluyor sen niye bu kadar taktın kanamanin her gün olup olmamasina sonuçta doğum yapıyorsun yani kanaman olur normal bu uzun de sürebilir kısa da bünyeye de bağlı