Busra_05 Kızlar günaydın bugün kontrolümuz var 8+3 olduk çok şükür sizde de her doktor kontrolüne gideceğiniz de heyecan korku oluyor muydu aklım çıkıyor kötü bişey olursa diye sonra olumlu düşünmeye çalışıyorum felan tek ben mi yasiyorum bu durumu ☺️
Ozlm0916 Busra_05 tek sen değilsin kuzum 33+6 olduk her hastaneye gittiğimizde hep bir korku heycan olur bende 😅 mesele randevu saati 9 sa ben heycandan sabahın 6 sınde uyanırım 🥰🥰🥰
Gamzeates Busra_05 biraz sonra hastahaneye gidicek olan ben içim kıpır kıpır oluyor suan 34+4 olduk nst cekinicem kahvaltı ediyorum ama dediğiniz gibi hep bi korku heyecan ikinci hamileliğim bir de 🙈😇 güzel haberlerle gelin annesi inşallah
Meryy69 Busra_05 her gittiğimde ber ultrason a girdiğimde kötü birşey diyecek diye içim giderdi. Sonra dedimki hareketlerini hissedince geçer ama yok daha çok aklım kalıyor emimki bu duyguyu hisseden herkeste var
Sevensevilen Busra_05 bebişinizin hareketlerini hissetmeye başladığınızda doktor korkunuz gidecek inş ☺️
Kaderaksy Yok güzelim anne olan herkes o korkuyla kapıda bekliyor sonra kalp atışını duyuyorsun şükürler ediyorsun 9 ay boyunca o korkuyla yaşıyor anne
Ozlm0916 Busra_05 ne güzelmiş annelik 🥰😍 bizim doğuma az kaldı hayırla evladıma kavuşmak istiyorum 🤩🤩🤩
QUEEN088 Busra_05 Aynen🥺Bende gidicem öyle endişeli korkuyorumkı😩Allahım sen hayırlısın et hepimizçin 🤲🏻
Vera09 Busra_05 ah ah ilk başlarda ne kadar korkardımm kalbi atıyomu yaşıyo mu diye😊 hareketlerini hissetmeye başlayınca korku biraz olsun geçiyor ama bu sefer sağlıklı mı herşey yolunda mı diye endişeleniyorsun. Yani bu hep sürecek😂
annesinin_beybisi Busra_05 ilk 3 ay ben de yaşadım o korkuyu ama sonra geçiyor ☺ benim yaşama sebebim daha önce 2 kimyasalim olmasıydı. kötü bir tecrüben yoksa bence korkma
Busra_05 annesinin_beybisi bende bir düşük yaşadım ondan herhalde diyordum ama hiç yaşamayanlarda bile oluyormus o korku onu anladım ☺️
Kubrailkan En son kontrole kadar hepsinde yaşadım. Aşırı mutluyken o kapıda bir anda gerilmeye başlıyordum 🙊 sonra çok şükür aynı kapıda bebeğim yanımdayken bekledim. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah 😍😍🙏🙏🥰💕🙊
minikkurabiyelerinannesi Busra_05 ultrasona yatıp kalp atışlarını dinleyene kadar , doktorun her şey yolunda dediği ana kadar kalp krizinden ölmemek için direniyorum 😝 bir de benim bi kaybım var doğuma 2 hafta kala gerisini siz düşünün nasıl bir korku 😏🙃🙃