Mercanmarin Merhaba arkadaşlar tetanoz aşısının 1.dozunu kaçıncı haftada oldunuz ben şu an 23 deyim acaba geç mi kaldım? Birde sonrası için dikkat etmemiz gereken bişey oldu mu?
-MinikveAnnesi- Mercanmarin 20. Haftada olmustum sağlık ocagındaki ebeye sorun o sizi yönlendirir zaman konusunda aşıyı yaptırınca 1 gün su degdirmiyorsunuz sadece
ol_cay367 Mercanmarin bende 24 .haftamda ilk doz tetonoz vuruldum bir sorun olmadı açıkçası. Sadece geç vuruldugum için. 2.dozu vurulmadim doktorum bı sorun olmayacağını söyledi
Mercanmarin -MinikveAnnesi- Teşekkür ederim öncesinde duş alıp gitmekte fayda var o zaman ebe beni 18.haftada aramıştı detayli ultrasondan sonra gelin diye o yüzden bu vakitlere kaldı 😦
Mercanmarin Mavininbiri Bana da doktorum hiç söylemedi tetanoz aşısı olacaksın diye sağlık ocağındaki ebe hemşire 18.haftada arayıp söylemişti detaylidan sonra gelin diye öyle öğrendim ama geç kaldım galiba
PH2206 Mercanmarin banada saglık ocagı soyledı doktorlae soylemıyo onu ben hıc bı zaman yapdırmadım sız eger daha once yapdırdınızsa belkı gerek olmaya bılır ama saglık ocagı aradısa gıdın
Mavininbiri Mercanmarin Benide aradı sürekli aile hekimi gel tetenoz ol diye,doktoruma söyledim şart değil dedi
OksijenliSu Mercanmarin Benim ikinci olduğu için 20+5im. Şimdi de gelebilirsin 28.haftada da gelebilirsin demişti hemşire. Tek doz olacağım. 😊
findiklibadem Mercanmarin 20-28 hafta aralarında vurulması gerektiğini biliyorum iki doz şeklinde, doz araları 4 hafta olacak, yani şimdi ilk dozunuza 23. Haftanızda giderseniz ikinci dozunuz 27. Haftaya geliyor 😊🌸
Mercanmarin findiklibadem 2.doz için 32.haftaya kadar zamanı var dedi hemşire nese ki geç kalmamışım 👍🏻
Mucizemutlusu Mercanmarin ben 20.haftada yaptırdım. sağlık ocağından aradılar beni. Geç değildir ama muhakkak sorun bağlı bulunduğunuz aile hekimliğine. Onların araması lazım normalde. İkinci dozda 1 ay sonra
Mercanmarin Demin vuruldum geldim 17 de başlayıp 32.haftaya kadar olabiliyormuşuz detaylıdan sonra 1.doz yapılıyormuş.