gulkhrmn Seyda90 bende zeynep kamilde Allah yardımcımız olsun hepimizin iyi haberlerinide yaz bekliyorum 😊
Seyda90 gulkhrmn Benim bebişlerim oldu çok şükür dün doğum oldu küvöze aldılar ama genel durumları iyi çok şükür🥰
Haticeask NOG_06 bende aynı durumdayım 35+2yim bugün doktor 1 hafta içinde gelebilir dedi bel ağrım vardı ama geçti sizin sancılarınız devam ediyor mu?
NOG_06 Haticeask Benim her nst de sancılarım düzenli çıkıyor, hastanede yattığım zaman düzenli bi şekilde 89 çıkıyordu bi parmak açıklığım olmuş kuzum, bebek kanalda zaten bayramdan evvel doğum yapıcam, doktor daha fazla acı çektirmiycem size dedi
Haticeask NOG_06 benim açıklığım tırnak ucu kadarmış daha öyle dedi doktor ama çatı muanesinde çok canım yandı normal istiyorum ama korkuyorum şimdi 😔
alitalia gulkhrmn arkadaşım 34+3 te falan doğum yaptı gelişimi az geriden de olsa bebeği sağlıklı çok şükür. Küvöze bile almadılar ciğer geliştirici olduğu için gerek kalmadı. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın strese girmen bebeğini de etkiler iyi düşün iyi olsun inşallah 🙏🏻
baby22_ alitalia e 35. Haftada artık neredeyse kuveze almıyorlar. Ama hanımefendinin sorduğu daha küçük haftalarda alıyorlar mecburen.
gulkhrmn alitalia inşallah inşallah sağlıklı bir şekilde bende kucagıma alırım🙂stres yapmamak zor oluyo ama yapmamaya çalışıyorum başarılı olduğum kadarıyla
alitalia gulkhrmn Allah’ın izniyle sağlıkla yavrunu evine götürürsün. Anne demek zaten endişelenmektir bence de. Ama kötüyü çağırmayın❤️
gulkhrmn Seyda90 şu an bekletmeye çalışıyolar bekliyoruz 34 olmasını eger dayanırsa dahada ilerisi olabilir dedi doktor bebeginiz nasıl siz nasılsınız hayırlı olsun 😀
Seyda90 gulkhrmn Beni de 35 kadar bekletmek istedi ama kızlar sabırsız davrandı geldiler şimdi küvöze alındılar çok küçükler bir süre kalacaklar iyi olsunlar da bende iyi olurum🥰 inşallah senin ki zamanını bekler kucağına alırsın sağ salim🙏🏻❣️
tgceayazz gulkhrmn bende 32 haftamdayım, birkaç haftadır suyumda azalma gördüğü için haftalık kontrol ediyor. 37 de sezeryanla alırım şuan sınırda değil zaten ama takip etmem gerekiyor demişti doktor. Sizin suyunuz sınırda mıydı acaba? Ben daha erken gelecek diye çok korkuyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Elifoz28 gulkhrmn merhaba durumunuz nedir doğum yaptınız mı hala bekletiyorlar mı 33 haftalık hamileyim suyu azalmış bogazına kordon dolanmış gelişimi durmuş 1 hafta daha bekletmeye calısıcak doktorumuz sizde durumlar nedir
gulkhrmn Elifoz28 benide bekletiyolar işk 34 dü şimdi ne kadar dayanırsa suyu bekliyoruz bakalım doktor ne kadar kalsa okadar iyi diyor bakalım saglıkla kucagımıza alırız inşallah