KbraNaselik cok kötü grip oldum kizlar doktor sadece parol verdi nefes alamiyorm atesim var atesde iyi degilmis 7+6 dan gidiyorz
Sre41 KbraNaselik geçmiş olsun bende aynı durumdayım şimdi netten bakıordum viks kullanabılırmıyım dıe
deletedmom01 KbraNaselik ben 2gunde toparlamistik cok kotu grip olmustum c vitamini tüketin terleyin bol bol paroldan baska bisy vermiyorlar cunku😑😑
Sonay KbraNaselik parolu bırak cnm Elma armut ayvayı ve portakal kabuğunu soy ıhlamurun içine at kaynat iç 3-4 gun boyunca günde iki defa ... Bol bol meyve ye gecmiş olsun hamileyken de hasta olmak çok kötü
Melos Ben de 6haftalıkken bi grip oldum yataktan kalkamadım hem ilk belirtiler hem grip en sonunda hastaneye gittik ve doktor günlerce yatırdı serum takıldı. Çok rahatladım keşke daha önce gitseydim hiç çekmezdim
KbraNaselik Melos canim bana doktor yapicak bisi yok dedi bol meyve ye dinlen bide parol ben en azindan bi bulanti serumu takar diye dusunmustum ama o kadar gicik bi doktorduki acildeki
KbraNaselik Kardelen dikkat et canim valla gecmiyo ilac icmeden olmafan onlemini al portakal felan ye
Melos KbraNaselik hiç ilaç içmedim ben bi görseydin halimi günlerce işe gidemedim raporluyum yataktan kalkamadım. En kısa sürede geçer inşallah Allah şifa versin
mrskorkut Muhakkak yemek yiyemesen bile mutlaka meyve bol bol ye ve bol su iç Canım ben 2 günde biraz toparladım çok geçmiş olsun
Kbrzynp Bende çok öksürük var. Bazen öksürdüğümde kasigima ağrı saplaniyor. 5+3deyim. Ne yapacağımı bilemedim 😑