Elfs Kantaron, lansınoh, mustela, gümüş kapak, göğüs kalkanı ne kullandıysam geçmedi şimdi silikon uçla emziriyorum. Benim gibi olup çözüm bulan var mı?
Meryem3k Elfs lahanayı dondur onları koy o biraz ağrıyı alıyor rahatlatıyor birde ılık suyla sabunla yıka oda iyi geliyor bende çok çektim çok ağrıyordu birde pomayla sag sürekli
Gllklncc Elfs arkadaşım çay süzgeci koymuştu meme ucuna hava aldığı için çabuk iyileşti araştırabilirsiniz detayları
Gly37 Ayni sen gibiydim agridan kendi kolumu isiriyordum ama ilk 5saniye suruuordu sonrasinda bebek emdikce geciyordu benim yontemimim lansonohu surup strec film gecirdim kurumamasi kabil olmamasinicin kabuklasinca daha aciyordu benim 20 gun surdu gectinsu anda buarada 41 gunluguz Allah yatdin etsin cok zor bir surec
Elfs Gly37 ne güzel geçmiş sizin çok sevindim benim bebeğim bugün 21 günlük oldu 2 gün sonra yara olmuştu geçer inşallah 🙏
Gly37 Haticenurozturk sabredin pes etmeyin insallah duzelecek enfazla 20 yada 1bay surer sonunda rahat emmeler sizi bekleyecek