Ah kızlar gerçekten öyle güzel zamanlardı ki daha doğum yapalı 28 gün oldu ama hamileligimi özledim diyebilirim
Bol uyku özellikle 2 saatte 1 uyanıyor olmak öyle zor ki şimdi uzamış sarilikla da uğraşıyoruz bir türlü geçmiyor öyle yiprandim kiii
Ayy hemen doğsun demeyin bol bol gerçekten uyuyun bunu bana söylediklerinde aman depo mu ediliyor sanki derdim😵💫
Ama inanın gün 24 saatt ama dinlenmeye 1dk vaktim yok
Bol bol tadını çıkartın çünkü gerçekten bambaşka anlar tabiki kucağınıza alınca her şey daha başka ama lohusalik sarılık sezeryan ağrısı derken 28 günde çok çöktüm diyebilirim …
Son olarak ben de çok korkardım nasıl olacak acaba diye bir anda suyum geldi allahtan 1 gece önce çantayı kapatmıştım
Hicbir şey hayal ettiğim gibi olmadı kapı süsüm bile daha yoktu (37+3)
Doktorum daha gelmez zamanı var demişti Bi anda doğdu yani öyle hayal ettiğiniz gibi olmuyor malesef acı gerçek cok şükür sağlıklıyz 🙏🏻 aman gerisi boş dedim ..
Depent silikon göğüs ucu göğüs pedi ve kesinlikle süt sagma makinesi çantada bulundurun sütüm sabah geldi ama tüm gece gogusumu sıktık kaşıkla da olsa o ilk sütü bebeğe verin
Pijama 3 takım DUGMELI kesinlikle alın bana yetmedi bile çok degistirdim
Evet yalan yok spinal sezeryan olacaklar ameliyatta hiçbir şeyi hissetmiyorsunuz iyi ki spinal olmuşum ben iyi ki
Evet o ilk kalkış çoooook zooor ama yapacak bir şey yok
Eve geldikten sonra 3 gün çok zorlandım eşim yataktan ellerimi tutup kendine çekerek kaldiriyordu düşünün
Ama sonra asla yatmadım asla asla hep ayaklandim 28 günlük olduk Evet göbeğim hala şiş hala ödem var ama sakın korkmayin yine olsa yine spinal tercih ederim
Süt konusunda bu aralar asla iştahım yok hiçbir şey canım istemiyor sizinde şunu ye dediğiniz önerileriniz varsa alirim
Saglicakla kucağınıza alın asla korktuğunuz gibi değil ve boooooooool uyuyun 🥰🥴🍀