annesinin_beybisi Ben 122.5 ile hamile kaldım plansız bir gebelikti kilo verip kalmayı tercih ederdim tabi ama nasip böyleymiş.Hamile kalır kalmaz diyetisyene gittim 7. Aya kadar kilo verdim 113. Kiloya düştüm 7. Aydan sonra da kilo aldım ama doğuma 118 kilo ile gittim.Son güne kadar da hep yürüdüm hep hareketliydim hep gezdim 🙏🏻 Bundan kaynaklı mı bilmiyorum ama ben hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Bebeğimin gelişimi boyu kilosu iyiydi şeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekeri çıkmadı 🙏🏻 Doğumum da sezeryan oldu ama kilodan kaynaklı değildi bebeğimin kalbinden dolayıydı normali kaldıramaz dedikleri içindi.Sezeryan sonrasında da 6 saat sonra hemen kalktım ayağa 2 gün kalıp taburcu oldum taburcu olduktan sonra da 1 kere bile yatmadım her gün 2 saat yol gidip geldim üstelik ve yürümek hareket etmek çok iyi geldi dikişlerim hemen iyileşti. 1 ay sonra kontrole gittiğimde de kilona rağmen çok güzel iyileşmiş dediler 🙏🏻 Herkesin farklıdır süreci bünyesi eminim ama her şeyin kiloya bağlanması da mantıklı gelmiyor bana sağlık için elbette riskli ama olan olduktan sonra da korkutmanın negatif olmanın bir mantığı yok aksine pozitif yaklaşsalar ne yapabiliriz diye moral vererek yaklaşsalar daha sağlıklı olacak zaten hassas bir dönem 🤦🏻♀️