Handemiiiy 15ysr11 o zman senin dediklerindende yola çıkarak söylyrm,ilişki veya yumurtlama esas sanırım:) bende bunlara baktığımda erkek çıkıyor,adet tarihime bakarsam kız.öğrendiğimde tekrar buraya yazıcam :)
15ysr11 Handemiiiy Benide etiketler misin yada özelden yazar mısın hep erkek olur diye düşündüğüm hâlde kız bekliyodum beynime işlediler diye sanırım ama şimdi de çok merak ediyorum 😊
Damla-yzc 15ysr11 19 haftalığız şuan. Daha yolun yarısı yani 😂 10 aralık en son günümüz doğum için öyle söyledi doktorumuz bakalım 🙏🏻🤲
Handemiiiy 15ysr11 burdan etiketlerim ama benim daha çok var:) 9.haftadayım.seninki 4 aylık filan olmalı hala belli olmadımı?
15ysr11 Handemiiiy Bian nedense daha büyük gibi düşündüm 😀 Evet 16+6 olduk 15+4 ken gittiğimde ultrasonda 15+2 çıktı erkeğe benzetti ama net bişey söylemedi bidaki kontrolde netleştirelim tam göstermiyo kapatıyo gibi mi desem dönmüyo mu desem dedi baya uğraştı ama keyfini bozmadı 😀
Sevdeeeyilmazz 15ysr11 benim 1 tane kızım var şimdi 2. De kız olucak . Hep hayalimdi 2 kızım olsun rabbim nasip etti Çok Şükür 🥰 İnşallah sizinde sağlıklı bir kız evladınız olur💙🧿
Elzi2prensesannesi Zey-neppp Bu hafta duymaya gidecek geçen hafta duymamışlar 1 hafta sonra gel demis
Zey-neppp Elzi2prensesannesi kesede bebek yok çünkü canım 😂 bakıyorum bakıyorum göremiyorum 😅 kalp atışını duyduklarındaki ilk fotoyu yollayın bakayım canım