MerveEbru Sezaryen olacağım dikiş atma şekli vs sabit mi yoksa her doktor farklı mı dikiş atar kızlar iz kalıyor mu?
Dark MerveEbru estetik dikiş atılıyor artık. Normal çentik dikiş atilmiyor. Düz bir çizgi oluyor. Cilt tipinize bağlı yaralarıniz tamamen iyilesiyorsa ve kremle desteklerseniz kalmıyor. Böyle çok detaylı incelerseniz anca yerini öyle bulursunuz. Google’dan bakın orda var fotoğrafları
Night MerveEbru kendi isteğinizle mi sezaryen olacaksınız bende karar veremiyorum da normal mi sezaryen mi diye çok kararsızımm :( kafama da taktım delircem araştırmaktan eksisini artısını her ikisinin de
2Bebek1Anne MerveEbru kalmadığıına yemin edebilirim ama kanıtlıyamam 🤭 yani çok dikkatli bakmam gerekiyor dikiş herini görmek için birde işaret parmağımdan kısa bir çizgi ve hemen genitalimin üstünde mesela anneminki tam göbekle genital ortası bi annemin dikişini gördüm bu zamana kdr 🤷🏼♀️ Bence doktordan doktorada değişiyor olabilir mesela bana doktorum ameliyatta kapatmadan şunu dedi öyle güzel toparlicam ki o fiziğini hiç bozmicam hiç göbeğin kalmicak dedi dediğini de yaptı 🤭 ellerine sağlık
Obirgebe Dark hala çentik dikiş yapan devletler var malesef 🤦🏼♀️ Bi akrabamız dogum yaptı onda görmüştüm berbat bi durum🤦🏼♀️🥺
Dark MerveEbru ben özelde yaptım ama devlette doğum yapan bir kişi gördüm onunda estetik dikisti. Yapıştırma diyorlar. Bir başta bir sonda ip oluyor kendisi düşüyor. Genelde böyle artık
MerveEbru Dark Obirgebe emine1819 Estetik dikiş ile yapıştırıcı bant yöntemi yani strip aynı şey mi kızlar hangisi daha iyi ?
Dark MerveEbru doktora ve yaşadığınız şehire göre değişir bence. Ben çok iyi bir doktora denk geldim devlette ama birdaha yüzünü göremedim randevu bulup. Bulsam giderdim belkide. O yüzden özele gittim en baştan itibaren en garantisi o tabi
Dark Obirgebe ya hala var olması çok saçma. Muhtemelen bu eriyen ipleri devlet vermiyordur bazı hastanelere. Şöyle söyleyeyim bir tane kendim gördüm estetik dikisti, birde arkadaşım Cerrahpaşa da doğum yaptı estetik dikisti. Arkadaşınız şansızmis 😐
emine1819 MerveEbru eczaneden bir krem alıyorsun diğer ucundada masaj topu var günde 2 defa düzenli bir şekilde yaparsam kalmıyor
Dark MerveEbru onu genelde çok yapmıyorlar ya, bilemedim. Estetik dikisi yapıyorlar, eve gidince duş alıp su geçirmez bant oluyor üstunde çıkarıp atıyorsunuz. Olay orda bitiyor. ondan sonra normal devam ediyorsunuz
MerveEbru Night bebeğim makat gelişi şuan ama dönme olasılığı çok yüksek o yüzden kafayı yedim bi yandan korkmuyor değilim ya onca sancıyı çekersem ve sezaryene alınırsam diye boşuna ağrı çekmiş olcam diyorum büyük ihtimalle sezaryen olacağım
MerveEbru Dark eşimde devletteki doktora özelde mi doğursam devlette mi diye sor diyor 😂 sormak konusunda kararsızım sorulur mu bu soru ya
sessizizleyici Dark sezeryan sonrası ilk kontrolde alttan muayene ediyolarmı bilginiz varmı bugün 7.günüm kontrolüm var alttan muayene edermi