2kedi1beybi Arkadaşlar ben 4+4 yeni hamileyim. Gün içimde kasiklarimda devamlı ağrı oluyor normal dediler cevremdekiler. Ama az evvel uykudan uyandıracak kadar yüksek bi ağrıyla gözümü açtım. Çok korktum. Bir şey yoktur değil mi?
Vera09 2kedi1beybi ben de öyleydim hep. Çok iyi anlıyorum seni bikaç gün uykudan ağrıyla uyanmıştm. Benm ağrılar 10.haftaya kadar falan sürdü Doktorum kontrol ettkten sonra kanama yoksa normal derdi hep çok şükür bişey olmadı. Ama doktorunuza danışın ve kanamanızın olup olmaması önemli
Busarsl 2kedi1beybi idrar yolunda enfeksiyon olabilie mi acaba tedavisi var korkulacak birşey değilde bende de vardı ağrı yapıyordu sürekli
MNursel 2kedi1beybi eğer ki kanaman yoksa bunlar normal karşılanıyor canım . Kasık ağrısı bel ağrısı kramplar adet olacakmış gibi ağrılrın olur . Eğer ki çok tedirgin olursan acile git dicem ama kan yoksa kendimi oralarda heba etme yat dinlen güzelce .
Melekebbr 2kedi1beybi Rahmin büyümesi ile birlikte kasıklarda batmalar ve ağrılar oluyor.Fakat aşırı şiddetli ve sık oluyorsa idrar yolu enfeksiyonuda olabilir
2kedi1beybi Vera09 yarin doktora gideceğim kan ve idrar tahlili için stresten mi oldu bilmiyorum rüya da görüyordum o sırada acıyla da uyanınca kötü oldum :(
2kedi1beybi Busarsl daha önce hiç yaşamadım ama belki de bilmiyorum doktorumla görüşeyim öyleyse yarın. Teşekkürler
2kedi1beybi MNursel lavaboya gittim zaten ayağa kalabilecek gibi olduğumda kanama yoktu baktım kontrol ettim ama geri uyuyamıyorum şimdi
Vera09 2kedi1beybi korkma bişey yoktur yat dinlen böyle ağrılar olacak biraz, bebek tutunuyor gelişiyor rahim büyüyor👍🏻