MerveKoz O kadar güzel bir duyguymus ki anlatamam 🙈 bir erkek evladım olucakmıs mutluluktan havalara ucacaktım. İlk cocuğm olduğu için bu kadar seviniyorum sanırım. Dünden beri kafamda bir sürü plan sekillendi hemen 😊 sanırım maraton şimdi baslıyor 😊 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍
Oznurboluzun MerveKoz rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim ilk bebeğim ve kızım olucak benimde pazartesi günü detaylim var ondan sonra almaya başlıycam herseyini şimdiye kadar kendimi zir tuttum 👼
MerveKoz Oznurboluzun bende cinsiyet belli olsa diye bekliyordum hep 🙈 rabbm sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 😇🙏🏻
Azrazerin Bugün benimde kontrolüm var 10 haftalık olduk bazıları öğreniyormuş bu haftada da bilemşyorum benim için dua edermisiniz rabbim banada erkek annesi olmayı nasip etsin🙏🏻 İki prensesim var inşallah sağlıkla sıhhatli eli kolu düzgün bir evlat nasip eder banada🙏🏻💖
Yarenelibol Rabbim sağlıklı eli kolu düzgün evlat versin hayırlısı olsun benmde oğlum olcak o erkek denildiği anı hiç unutamam heralde😇💙🦋
Merverus Hepinizi tebrik ederim hayırılı uğurlu olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alamayı nasip eder inşallah 🙏kaçıncı haftanızda öğrendiniz cinsiyetini🤰🏻