Gamze102 Selam hamile anneler 32+5 haftadan 👐 2 3 gündür kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı oluyor geceleri daha çok oluyor uyuyamıyorum bilgi alabilir miyim şimdiden teşekkürlerrr
Elifoz28 Gamze102 merhaba bende 32+1 geceleri 1-2 defa ağrı ile uyanıyorum doktoruma söylediğimde eğer bu ağrılar artar ise seni uyutmicak raddeye gelirse hemen gel demişti
Gamze102 Elifoz28 Evet 2 3 gecedir uyku haram oldu birden saplanıyor kısa sürüyor düzenli olmuyor aniden geliyor ben doktora söylediğimde normal demişti ama hiç normal gibi gelmiyor bana
Gamze102 Elifoz28 Gideceğim mutlaka inşallah biresey çıkmaz korkuyorum erken doğum olmasından inşallah olmaz sizede iyi geceler:)
Eliifs Bencede eğer kasılmalar uyutmuyor rahat vermiyorsa nst çektirmenizde fayda var. Bende bu sikayetle gitmiştim Dr um 2 gün yatırdı ve ilaç vermişti
Gamze102 Eliifs Şimdi nasıl kasılmalarınız beni baglamadi erken olduğu için ama aslında bağlaması lazim değil mi
Eliifs Gamze102 ilaçlarla birlikte 3 hafta evde dinlendim yattım daha yeni toparlıyoruz zaten artık 36 haftalık oldugum için daha rahatım riskli zamanlari geçirdik kasılma yine oluyor ama normal bu haftalarda
Gamze102 Eliifs Dogum yapacağım doktora danistim anlattım herseeyi uzak olduğum için aramak zorunda kaldım normal dedi bidahaki randevuda görüşelim nst baglicam vakti gelmiş dedi kanama ve su gelmiyorsa korkma dedi rahatladım en azından:)
Gamze102 Eliifs Evet ayakta çok kaldığım zaman şişiyor hep zaten mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum yorumunuz için teşekkürler:)