Kuscu_4545 Kızlar merhaba 8 aylık evliyim ilk 4 ay düzenli adet oldum 4 aydır adet görmüyorum fakat başlarında test yaptım pozitif çıkmadı simdi testte yapmadım yani bebek olsa belirtide olurdu anlamadım sizce ne olmuş olabilir
Umutduru Kuscu_4545 4 aydır adet olmuyosunuz dimi yanlış anlamadım yani gebelik olsa en basiti karnınız büyür mideniz bulanır en garantisi kan verip net sonuç almalısınız
Busarsl Kuscu_4545 bir belirti olacak diye birşey yok ne bulantı ne kusma yaşayan var hamileliği boyunca ama 4 ay olmadıysan ve adetinde hiç düzensizlik yoksa bi kan ver istersen direkt :)
LamiyaCetinkaya Kuscu_4545 Testlerde gebelik çıkmıyorsa yine de kan ver ama belki başka sorunun da olabilir. Detaylı bir muayene ol canım. Geçmiş olsun 🙏
Anonymousmom Kuscu_4545 4 aydır adet olmuyorsunuz doktora neden gidip sormuyorsunuz? İyi dayanmışsınız belkide bir sıkıntı vardır ..
hulya_6363 Kuscu_4545 canım neden şimdiye kadar bekledin sağlık ihmale gelir mi hiç .4 ay uzun bir süre adet olmamasi için .hemen bir kadın doğumcuya gidin
Hulus 4 aydir adet olmamanız normal birsey degil ki ihmal etmeden direk doktora gidin nasil durabildiniz bu zamana kadar