Alonewomen1 Goguslerim küçük doğumuma 3 ay kaldı acaba emzirebilir miyim bebeğimi yeterli olur muyum fazla sütüm olur mu benim de
tazebiranne_hg04 Alonewomen1 benimde göğüslerim küçük canım bunun göğüsle alakası yok süt bezleriyle alakası var göğüs büyüklüğü sütü etkilemez ☺️
Deniz_20 Alonewomen1 sütün göğüsün büyüklüğüne göre olmaz göğsün 100 dür sütün olmaz 60 dır sütün bol olur boyutuyla hiçbir alakası yok
ipekveatlas Alonewomen1 benim göğsümde 80 bedendi ortalarından tren geçerdi doğum yaptım maşallah şimdi aradan su sızmıyo😂😜🤭 doğurunca süt kanalları doldukça memende dolup taşacak canım hiç kafana takma
yyagmurrsenn Alonewomen1 gögüs büyüklüğüyle sütüm alakası yok benim de 80di zaten dogumdan sonra büyüyor, sütüm de vardı, gögüsleri cok büyük arkadasımın sütü hiç gelmedi.
CMELIHA merhabalar öncelikle bu tür bir düşünce ile kendinizi hiç üzmeyin sütü üreten beyindir memenin büyük yada küçük formu degilidr beyinde salgılann hormonlarla süt gelimi saglar .
tulay06 Alonewomen1 benim göğüslerim de çok küçük doğum yapana kadar da büyümedi. Emzirmeye başladıktan sonra büyüdü ve 2 yaşına kadar emzirdim oğlum. Göğsün büyük küçük olmasıyla alakalı değil yani süt üretimi
Kuscu_4545 Tabiki emzirebilirsin hiç kafana takma herşey beyinde biter unutma pozitif ol ve bebeğine kavuşacağın o güzel anı bekle herşey çok güzel olacak emin ol:)