papatyadenis Merhabalar adetime 4 gün kala 36 2 gün kala beta değerim 86 çıktı yükselme sizce nasıl henüz kadın doğum doktoru ile görüşemedim izinde olduğu için acilde test yaptırıyorum lütfen fikirlerinizi söyleyebilir misiniz
Muzlupuding papatyadenis bence iyi artmış içinizin rahat etmesini isterseniz iki gün sonra yine gidin ben üç dört kere gitmiştim içime sinsin diye
MinnieMouse papatyadenis güzel artmış canım sana tavsiyem bı 10 gün bekle öyle direkt doktora git. HCG yi hesapla 1000 kerim üstüne çıktığı zaman keseyi görebilecek değerlere ulaştığı zaman git. Çünkü git gel hcg takibi yao aşırı stresli oluyor.
papatyadenis Muzlupuding Muzlupuding çok teşekkür ederim umarım sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğim 🥰
papatyadenis hemsirebianne0901 inşallah Saliha hanım çok endişeleniyorum doktor da ay sonuna kadar yokmuş maalesef buraya sormak istedim çok sağolun
papatyadenis MinnieMouse Son adet tarihime göre 3+4 gösteriyor ne zaman gitmeliyim 4.haftanın da geçmesini mi bekleyim 🐣
MinnieMouse papatyadenis hemen adetin arkasına hamile kalmışsın maşallah 😍 bence en azından 5 hafta olunca git.