Bus_er Bebeğim oturdugumda yada yan döndüğümde soluma doğru sertlık hissediyorum kafa gıbı acaba kafası mı yoksa popo ve sırt kısmı mı denk gelıyor duruşu anlayan var mı 32 haftalarda daha kontrole gıtmedim doğumum ne zaman gerçekleşecek bi bilgim yok
Beybileydi Bus_er hıçkırığını hissedebiliyorsanız ordan anlayabilirsiniz kafası aşağıda mı yukarıda mı ben o şekilde anlıyorum
smnrsmnr Bus_er bende de var. Dönmüş dedi başı aşağı büyük ihtimal poposu yada sırtını dayıyor. O sertleşme ye de normal dedi. Sizde gidin ne olur ne olmaz
Ocean-blue Bus_er benimde sağ taraf taş gibi. Sanki oraya bişey bastırıyor bir yere vurmusum gibi etim acıyor. Enson ters demişti kafa idrar torbasına basıyor mideme tekme atıyor demişti birkaç midem de bulandı. Galiba bu sertlik popo.
tazebiranne_hg04 Beybileydi ben hep kasıkta hissettim hıçkırıklarını ama makat geliş duruyormuş bence ordan anlaşılmıyor yada benim çocuk kuduruk 😂
Bus_er Beybileydi mesaneme baskı hıssedıyorum altıma yapıcakmıs gibi oluyor ve sağ belime dogru ve sol taraflarıma aynı anda tekmeler hıssedıyorum bazende sertlık oluyor beynım allak bullak 😂 keske sureklı ızleyebılsek
Beybileydi tazebiranne_hg04 olabilir belki de siz ultrasona gidene kadar pozisyon değiştirmiştir minik😂😂
tazebiranne_hg04 Beybileydi 20. Haftadan beri makat geliş.. yedi buçuk aylık olduk aynı 8. Ayda kontrol var bakalım dönmüş mü ☺️
Beybileydi tazebiranne_hg04 döner döner benim de 29. haftaya kadar makat gelişti işte o ara hıçkırığı hep yukarı sağdan hissediyordum kontrole gitmeden önce kasığımda hissetmeye başladım 33.hafta gittiğimizde gerçekten de dönmüştü. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız beşlerimizi🌸💕