Kizlar bugün doğum yaptım. 9.00 yatış yaptım 10.15 gece amaliyata alındım. 10.31 de meleğim dünyaya geldi. İlk dogumum ve çok korkuyordum. Ayrıca doktorum bebegin bagirsaginda parlaklık var diyordu down sendromlu olabilir dediği için çok teretluydum. Ama Allah’ıma binlercekez şükürler olsun dünya tatlısı sağlıklı bı kızım oldu. doğum inanın hiç zor değilmiş. Amaliyayhaneye gittim soğuttu orda biraz üşüdüm. Belimden iğne yaptılar sonra direk yatağa yatirdilar belden asagim uyuştu sonra sonda taktılar doktorum geldi ve 10 dakika sonra çocuğumu gördüm 10 dakikada dikişlerim dikildi ve hiç bir yerim agrimadi inanın en zoru o amaliyathanenin sogukluguydu. Odaya aldılar yaz oldugundanda bilmiyorum çok sıcak geldi bana saat 14.00 birşeyler yedim saat 18.00 gibi yürümeye kalktım inanın yürümekte çok zor değil anlattıkları kadar şunu net bı sekilde söyleyebilirim diş ağrısı bile daha zor özellikle cocugunuzu kucağınıza aldığınız zamanin mutluluğu hiç birşeyde yok Allah’ım herkese kolay doğum nasip etsin 🤗🤗🤗