Ayse34 Merhaba güzel anneler bu haftada yada yakınında doğum yapan varmı? bebek küveze girdimi. doktorum bu haftaya gün verdi benim sağlık problemlerimden dolayı ama biraz korkuyorum ne olacak diye.
byzza16 Ayse34 36+6 da doğdu kızım doğmadan 2 doz ciğer geliştirici iğne yapildi çok şükür gayet sağlıklıydi kuvoze falan girmedi gelişimi iyiyse korkmayın girmez inşallah girse de çok kalmaz
Snemgokbil Ayse34 bende aynı doğurdum sorun olmuyor ama sarılık ve enfeksiyondan yattık biz 1 ay bişey olmaz saglikliysa canım sende de enfeksiyon yoksa sorun olmaz
smnrsmnr Ayse34 ablamı sıvı azlığından 37 hafta da doğum yaptı. Hiç bir sorunu yok kuveze de girmedi. Sağlıklı minnoş biraz küçük doğdu tabi
tazebiranne_hg04 Ayse34 her bebek bir olmuyor ama gelişimi normalse 34. Haftadan itibaren ciğerleri gelişmiş oluyor bebeğin tamamen bazen ciğerleri gelişse de bebek solunum yapamıyor o yüzden bir süre küvözde kalıyor ama uzun süre kalmaz yine de
seren123 Haftadan sonra oluşan doğumlar, erken doğum değil yani Allah’ın izniyle hiç bir sıkıntınız olmaz In sha Allah
Karanfilhamide Bebeğin gelişimine bağlı canım bazı bebekler girmiyo inşallah seninki zamanını doldurur
Gamzeates Ayse34 tam aynı hafta oğlumu üç yıl önce kucağıma aldım öncesin de ciğer geliştirici vurmuşlardı bir sorun yaşamadım küvöze dee girmedi 2715 doğdu hastahaneden cıkarken 2500 idi 🙈❤️ sağlıkla gelsin annesi
Gamzeates Ayse34 34. Hafta da vurdular o zaman leke ve ssncım cıkmıstı bundan dolayı olabilir kontrole gittiğiniz de doktorunuza bir danışın belki o hafta da gerek yoktur
Nlfr123 Ayse34 yetetli kıloda ve saglıklı bir dogum oldu ıse yatırmazlar canım burda cok okudum 36larda dogum yapanı basısı oksıjen destegı ıcın yatıyor 1hafta cıkıyor