ebru345 Arkadaşlar bugün doktora gittim 4 haftalık gebe oldugumu ogrendim. Kese oluşmuş fakat bebek henuz oluşmamış. Bebek sonradan oluşma ihtimali varmıs. Ama 1 nci gebeliğim de 4 haftada bebekte oluşmuştu karşılaşan varmj böyle bir durumla
hemsirebianne0901 ebru345 haftanız küçük ondan dolayi gözükmemis olabilir bi hafta sonrasinda tekrar gidin kontrole
Baharsss ebru345 5+2 de sadece kese göründü bebeğe dair bişey yoktu 7+3 ken gittim gözüktü elhamdulillah sıkma canını her seferde aynı olcak diye bişey yok görünür daha çok erken
Melisakrtl ebru345 4 hafta bende bisey gorunmedi :)) 6 haftada kese vardi 7ci haftada kalbini duydum suan 35 haftaligm
Deletedmom_12 ebru345 4 haftada kesenize gorduyseniz ne mutlu size cogu kisi goremiyoki zaten cok erken.
Pijamaskeliler ebru345 her gebelik farklıdır sonradan oluşur merak etme benim 4 haftada kese 5 de te de kese 6 da bebiş görünüyor 🥰
Mommy17 ebru345 6. Haftada kalp atışı duyuluyor bazen geç döllenmeden dolayı 8.haftaya kadar duyulamayabiliyor bebek zaten susam tanesi kadar o haftalarda görünmesi mümkün değil kalp atışını o haftalarda duymazsanız zaten sağlıklı olmamış oluyor ama bence endişelenmeyin bebişide görürsünüz yakında
Aylin_16 ebru345 normal canım ben de 7 haftalıkken bile kalbini duymadım 12. haftaya kadar bekledim öyle gittim ozaman duydum kalbini de olur iilk haftalar normal 2 hafta geri olabilir geç döllenme olabiliyor 8.haftaya kadar belli oluyor herşey
[silindi] ebru345 4 haft çok erken 8haftalık olana kadar bekleyin bende önce keseyi bile göremedim sonra keseyi gördüm bebek yoktu en son bebeğide gördük 24haftamızdayız😍
gamzebngaa_dmr ebru345 benim 5 haftalikti kese vardı bebek yoktu 7. haftada tekrar gel dedi gitmedim 12. haftada gittim kalp atışı bebek herşeyi gördüm geldim ☺️