Elifderin34 ElisaMom benim abimin adı ömer küçükken gerçekten çok hareketliymiş ama büyüdükçe sakinleşmiş şimdi o kadar efendi o kadar uysal biri ki herkes kız gibi der 😅
Kaahvelii girl_boy_annesi Ben zaten isimle ilgili uysal veya yaramaz oluyorlar görüşünde değilim ki canım yetişme tarzı anne baba çevre faktörü ve genler arasında oldugunu düşünüyorum bu konunun. İsim çok güzel ama gerçekten o ismi haketmek önemli çocukken evet çok tatlı uysal olabilir ama büyüdüğü zaman erişkin dönemde isminin hakkını veremesse? Muhammed alparslan da ayrıca çok uzun olmamış mı?
3prens71 ElisaMom büyük oglumun ısmı Muhammed yusuf kucugun Muhammed hamza bnce hıc agır bır ısım degıl alakası yok yanı hatta 3. Ye hamıleyım onada Muhammed kerem koymayı ıstyorum😊
2Bebek1Anne 3prens71 ay valla mı annem erkek olursa hamza olsun diyor eşim efe babamda burak Ama bilmiyolarki oğlak burcu olcak 😅
bebegim42_ ElisaMom hiçte değil benim eşimin adı ömer öyle sakin ki küçükken aşırı usluymuş eğer izin verseydi oğluma eşimin adını vericektim ama vermedi osman aybars oldu
Mucizemutlusu ElisaMom Yusuf, Efe, yağız Alp, Kerem Alp, Emir, Fatih. Çok isim var aslında. Biz oğlumuza Yakup Burak ismini koyacağız inşallah 🙏🏽
Sare__ kubraktoptas Sûre ismi evet ama anlamı önemli savaş ganimetleri demek .. Mesela Bakara inek demek veya Taha küçük pencere demek. Sırf Kur’anda geçiyor diye isim koymamak lazım anlamları çok önemli
kubraktoptas Sare__ enfal mücadele sonunda savaş sonunda elde edilen ganimet demek evet anlamı mücadelelerle hamile kaldığım için benim için bir hazine ganimet o yüzden önemli
Usnac1995 Kızlar tanıdığım bir Hamza vardı. Yerinde durmayan huysuz çok sorunlu bir çocuktu. En son hocaya götürmüşlerdi çocuk adının ağırlığını taşıyamıyor dediler ismini değiştirmişlerdi. Bir de hasan Hüseyin vardı onunda aynı şekilde çocuğa ağır geliyor demişler sonradan Aslan koydular adını. Ne kadar doğru bu bilememe ama bende böylr kaba ve eski isimleri bebeklete yakıştıramıyorum
icegul ElisaMom hamza Ahmet Kemal Arif Mustafa en sevdiğim isim Mehmet Muhammed yerine düşünebilirsiniz, anlamları falan da aynı zaten.