minik_koala_ve_annesi Emosoguz erkek bebek mi canim benim.bebegimde var ama asiri derecede degil doktor erkek bebeklerin %90inda goruldugunu bu durumun ise gecici oldugunu soyledi
ada58 Emosoguz benim bebeğimde de var, arkadaşımın bebeğinde de olmuştu. doğunca sünnet tavsiye edildi ve geçti onunki, bana da aynı tedaviyi önerdiler, aynı hastane aynı doktora gidiyoruz merak etmeyin dedikleri gibi genelde olan bi rahatsızlık
07-02-2019 Emosoguz 37 haftada ogrendım suan 9 aylık olcak nerdeyse oglum sukur hıc bıseyı kalmadı takıp bıle etmeye gerek yok ddı doktorumuz
Emosoguz Onlyyou onu hatırlamıyorum ama böbrekleri geniş takip Edecez erkek çocuklarda genelde görünüyor dedi de bakalım nasıl olacak
Emosoguz gizemmege peki çözüm olarak ne dediler ilaç tedavisi mi yoksa doğumdan sonra mı müdahale olacak
gizemmege Emosoguz doğumu beklicez mecbur şuan müdahale edemeyiz dediler. Mesaneye giden yolda tıkanıklık var tahminimizce kateter yoluyla açılabilirmiş öyle olursa. En kötü ihtimalde böbrek çoktan iflas etmiş olabilir. Doğumdan sonra çocuk nefrolojisine götürücem
Emosoguz gizemmege ay allahım şifa versin canım benim… O zaman çok da telaşlanmayın diyor ama dikkat edilmesi lazım
gizemmege Emosoguz inşallah doğunca geçer bakalım içimizi ferah tutalım allah sağlıkla kavuştursun bebişlerimize size de çok geçmiş olsun gelip geçicek inşallah 😌🙏