hayallliiim Arkadaşlar açık kahve lekem oluyor doktora mesaj attım bu ilacı dedi agızdan alırsan baş dönmesi çık yapıyor vajinal yolla alın dedi ama kullanan varmı vajinal nasıl kullancam hiç bir bilgim yok bu konuda
_akalin3 hayallliiim ellerınızı yıkayın sonradan fıtılı alın vajınada işaret parmagı yardımıyla ittirin işaretin parmagınızn hemen hemenbyarııs gırmış olucak sonra mutlaka en az 30 dkıka kalkmayın
Sevdapl hayallliiim elinizi yıkayın, bir kapsülü alıp vajinanızdan içeri itin sonra uzanın. Ben yatmadan önce kullanıyordum. Beyaz beyaz iç çamaşırınıza fazlası akacak önemli değil o. Vücut alacağını alıyor fazlasını atıyor.
Anna-aslan hayallliiim fitili alıp vajinaya işaret parmağı ile ittirebildiginiz kadar iteceksiniz. Herhangi bir zorluğu yok her halini kullandım bende canım
hayallliiim Sevdapl canm çok itmek mümkün değildir galiba demi yani nasıl yapacağım konusunda bi endişe ettim Sendimi direk vajinal aldın
Hayal22 hayallliiim vajinadan daha etkili oluyor bende kullanıyorum ilk zamanlar banada cok tuhaf geldi alıştım artık vede doğuma kadar kullanıcam ben Rabbım dermansız dert vermesin
Sibbeell hayallliiim zor değil canım zaten yuumuşak hap hemen kayıyor içeri ben attıktan sonra 1 saat uzanıyorum fazlası vücut tarafından atılır merak etme o da normal
hayallliiim _akalin3 ya kuzum ben yapamadım ilaç duruyor içeri gitmiyor gibi geldi tamamen itmesem olurmuki
Sevdapl hayallliiim bir kısmı dışarıda kalmadıysa gitmiştir o içeri. Bacaklarınızı kapatıp öyle uzanın.