Keyf_endam19 Linçlemeyin d vitaminleri birsürü takviye alıyorum ama şu taş toprak kil kına yeme isteğimi bastıramıyorum yenir mi kil bi parça yesem sıkıntı olur mu
kahvesever__ Keyf_endam19 ben çok yerdim kan düşüklüğü var demişti doktor bana hamile olmadan önce yerdim çok
Elifderin34 Keyf_endam19 yenmez bence 😅 Demir eksikliğinden olur toprak kil yeme isteği derler takvide alıyorsanız o zaman aşerdiniz mi acaba
FSCMK Keyf_endam19 ablam hamileliğinde poşet poşet yemiştir herhalde hiçbişey olmadı benimde çok canım istiyor ama bulamıyorum
Sevdapl Keyf_endam19 demiriniz eksilmiş o yüzden yemek istiyorsunuz muhtemelen. Kontrole gidince doktora bu yeme istediğinizi belirtin. Yemeyin toprak kil falan da. Dayanamıyorsanız içtiğiniz kahvenin telvesinden biraz yiyerek bastırabilirsiniz isteğinizi belki.
Keyf_endam19 FSCMK bu bana cesaret verdi Kocamı ikna ediyim yarın aldırayım oda bebek zehirlenir yenmez diyor bi parça diyorum ya şu isteğimi bastırmak için 😩😩😩
Keyf_endam19 Sevdapl telve yiyorum evet ama vücudum daha fazlasını istiyor doktora da söyledim hiç şaşırmadı olabiliyor bazılarında Demir ilacını düzenli iç dedi
babysmommmm Bende de bekarken vardı bu hastalık. Kuru incir konya şekeri gibi şeylerle bastırıyordum bu hissi ☺️ sende dene belki işe yarar 👍
MissBus Keyf_endam19 aşağıdaki arkadaşın dediği gibi kahve telvesine sardım ben. Bir nebze kesiyor. Mükemmel hissettiriyor. Senle aynı durumdayım uzun zamandır kahve yiyorum 😁
Tupbebekile Valla ben toprak yedim çok bulamadığında çiğ patetes yedim. Pika sendromu diyorlar şimdide kömür kül gibi şeyler çekiyor canım
Tatliavakoda Kil bende yiyorum demir eksikliginden onun hapini alinca o istegin geciyor ama kil inanilmaz kabizlik yapiyor
babysmommmm Keyf_endam19 kan ilaçlarını ve demir ilaçlarını düzenli kullanıp birazda iradeni zorlarsan atlatırsın canım ☺️
MissBus Keyf_endam19 yağmur yağınca toprak miss gibi kokuyor ya bi de öffd baklava börek halt etmiş 😁 bir kere de patetws kabuğu yedim öyle pek yıkamadan. Acıydı. 😁